Одбојкаши Војводине у Лиги шампиона

Одбојкаши новосадске Војводине савладали су екипу Шахтјора из Солигорска са 3:0 (25:23, 25:18, 25:22) у реванш утакмици плеј-офа у Белорусији. Овом победом, после славља од 3:0 на свом терену, одбојкаши Војводине су изборили пласман у групну фазу најелитнијег европског клупског такмичења.

Новосађанима су у реваншу била довољна и два освојена сета за пласман у Лигу шампиона, али су они победом разрешили све дилеме.

После сјајне игре током нешто више од једног сата у Солигорску у Белорусији убедљиво су тријунфовали са 3:0 по сетовима 25:23, 25:18, 25:22 и обезбедили пласман у групну фазу.

Најефикаснији у тиму тренера Синише Гавранчића био је Павле Перић са 14 поена, док је Стеван Симић имао 11. На другој страни се истакао Вјачеслав Чарапович са 10 поена.

Шампион Србије ће играти у групи Е са пољском Заксом Кеђержин Козле, немачким Фридрихсхафеном и белгијским Кнак Руселаром. Прва утакмица игра се наредног уторка а супарник ће им бити првак Пољске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво