РТС код породица Ковачевић и Лисинац у Краљеву

Након великих узбуђења у Паризу и освајања злата на ЕП, у породицама Срећка Лисинца и Уроша Ковачевића протекао је мирнији дан уз помно праћење извештаја о доласку репрезентативаца.

Најватренији навијачи у Краљеву, логично, били су родитељи и породица Срећка и Уроша.

"Срећко се јавио након победе, честитао сам му, први сет нису добро одиграли, али у осталима су их разбили", изјавио је Мирослав Лисинац, Срећков отац.

"Било је фантастично, сваки поен сам тешко проживела али ту је био унук да ми помогне. Предивно је било", рекла је Миља Ковачевић, Урошева мајка.

"После утакмице трајала је журка до три ујутру, били су трубачи, било је весело, дошли су пријатељи, сви су честитали", изјавио је Зоран Ковачевић, Урошев отац.

Обојица златних одбојкаша каријеру су почели у локалном клубу Рибници. 

"Чињеница да наша два играча Урош Ковачевић и Срећко Лисинац играју у репрезентацији и да је њихов учинак неизмеран, даје велики позитиван елемент у нашој радости и срећи", изјавио је тренер ОК Рибница, Бошко Мачужић.

Краљево је град одбојке, Урош и Срећко сада, а пре њих Никола Ковачевић, Дејан Брђовић, браћа Бићанин, само су неки од одбојкаша који су прославили овај град и клуб одакле су поникли.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво