Ковач за РТС: Нисам направио чудо, само сам организовао врхунске играче

Селектор одбојкаша Србије Слободан Ковач рекао је за РТС да је пресрећан због титуле европског шампиона. Одбојкашка репрезентација Србије дошла је на кров Европе победом над Словенијом у Паризу.

"Када ме је супруга питала да одемо на одмор, када се вратим са Европског првенства и будемо мало у Крагујевцу, рекао сам јој да не знам јер морамо да имамо пријемни", открио је Ковач на почетку разговора за РТС.

Селектор је казао да све заслуге припадају играчима.

"Веровао сам стварно у ову екипу, било је свега, много тога у вези са самопоуздањем... Пре него што сам дошао да будем селектор Србије, увек сам причао да имамо сјајну и да су ово феноменални играчи. То можемо да закључимо где и како играју, и колико су цењени."

Бобу Ковача сви ословљавају као човека који је подигао мушку репрезентацију, али он у први план ставља момке који носе национални дрес.

"Нисам ја направио чудо, него сам организовао врхунске играче да покажу оно што најбоље знају. Они су то урадили феноменално, видели смо и вечерас - стрпљење, дисциплина, једна феноменална игра и нисмо дозволили Словенцима да се размахну, осим првог сета. Немам шта рећи, ово је феноменално", закључио је Ковач за РТС.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво