Урош Ковачевић: Дали смо све, сада идемо у престоницу Европе

Одбојкаш Србије Урош Ковачевић био је пресрећан после пласмана у полуфинале Европског првенства. Наша репрезентација пласирала се међу четири најбоље екипе победом над Украјином са 3:2, по сетовима 21:25, 25:23, 25:22, 19:25, 15:9.

Урош је био један од најзапаженијих појединаца, а на крају је утакмицу завршио са 21 поеном.

"Очекивали смо тежак меч. Они су млади, добри... тим са великим играчима. Хтео бих да им честитам, данас су били веома добар противник, али прво бих желео да честитам својим саиграчима. Дали смо све у овој утакмици, није било лако. Они су играли одлично, сервирали фантастично, али сам на крају изузетно поносан и срећан", рекао је Ковачевић.

Ковачевић је почетком петог сета серијом невероватних и "шмекерских" потеза на мрежи одлепио наш тим и преломио драматичну утакмицу.

"Они су велики момци, морате да урадите нешто ван нормалних оквира."

"Орлови" ће се у петак, за финале Европског шампионата, у Паризу борити са селекцијом Француске.

"Биће тешко. Париз је престоница Европе. Једва чекам", закључио је Ковачевић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво