Петрић: Морамо бити истрајни у жељи да победимо

Одбојкаш Србије Немања Петрић, пред четврфинални меч на Европском првенству против Украјине, рекао је да његов тим мора да буде истрајан ако жели победу. Сусрет је на програму у уторак од 20.30 у Антверпену. Директан пренос је на нашем Првом програму.

"Имали смо времена да предахнемо и да радимо на тактици и физичкој спреми. Четвтфинале са Украјином, биће тешка утакмица. Већ су показали јако лепу игру током групне фазе и у осмини финала против Белгије. Морамо бити концентрисани од старта и истрајни у жељи да победимо", рекао је Петрић у изјави за Одбојкашки савез Србије.

Изабраници Слободана Ковача играју против Украјинаца, а примач српске селекције осврнуо се и на кавлитете ривала.

"Украјиници играју добро и растерећено, имају неколико добрих појединаца. Добри су и преспективнии, немају оптерећење. Морамо бит обазриви, могу да буду незгодни, понајвише на сервису. Физички су јака екипа, добра у блоку. Биће тешко", закључио је Пертрић.

Дуел Србије и Украјине игра се у уторак од 20.30. Пренос је на нашем Првом програму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара