Одбојкашице надиграле Камерун

Подмлађена женска сениорска репрезентација Србије убедљиво је савладала селекцију Камеруна са 3:0 (25:22, 25:14,25:17 ) у утакмици 7. кола Светског купa. Наше одбојкашице су тренутно са 12 освојених поена пете на табели са четири победе и три пораза.

Одбојкашиве Србије су сигурно ушле у меч и већ на самом старту утакмице преузеле иницијативу, а противнице су само у финишу првох сета успеле делимично да им пруже равноправан отпор.

После освојеног првог сета наше одбојкашице су у истом ритну наставиле до самог краја и убедљиве победе у овом мечу.

У нашем тиму је била и најефикаснија играчица меча Катарина Лазовић са 19 поена, а одлично су је пратиле Бојана Миленковић са 11, Мина Поповић са 9 и Ана Бјелица са осам поена.

У тиму Камерунки најефикаснија је била Мома Басоко са 15 поена. 

После седам утакмица селекција Србије са четири победе и три пораза је тренутно са 12 освојених поена пете на табели.

Наредни супарник наших одбојкашица је селекција Јужне Кореје са којом ће одмерити снаге у уторак од 4.00 по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи