Одбојкаши на таласима победе

Одбојкаши Србије су на специфичан начин прославили пласман у четвртфинале Европског првенства после победе над Чешком без изгубљеног сета. Вече су провели у опуштању уз музику показујући да су и музички талентовани и образовани.

Одбојкашка репрезентација Србије победом над Чешком у Антверпену од 3:0 (31:29, 25:21, 25:18) пласирала се у четвртфинале Европског првенства, а после утакмице су се опуштали уз лагану музику.

Тим је за клавиром предводио Дражен Лубурић, асистирао му је Александар Атанасијевић уз подршку целог тима у извођењу песама „Само ову ноћ" Саше Матића, "Све још мирише на њу" Парног ваљка...

Ово необично прослављање победе на музичким таласима забележила је екипа РТС-а, која је непрестано уз наше одбојкаше.

И у овој области наши одбојкаши су демонстрирали да имају јединствен стил и специфичне припреме за будуће мечеве.

Пред нашим тимом је борба за пласман у полуфинале у којој ће се 24. септембра срести са селекцијом Украјине која је приредила својеврсно изненађење елиминацијом Белгије.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво