Одбојкаши Србије: Било је тешко, први сет је био кључан

Изабраници Слободана Ковача потврдили су класу против Чешке и изборили пласман у четвртфинале Европског првенства. У борби за полуфинале наши одбојкаши играју против Украјине. Меч је на програму у уторак од 20.30. Пренос је на нашем Првом програму.

Одбојкашка репрезентација Србије победом над Чешком 3:0 (31:29, 25:21, 25:18) у Антверпену пласирала се у четвртфинале Европског првенства.

"Неко ко није пратио ову утакмицу мислиће да је било лако... није било лако као до сада ни једна утакмица коју смо играли. Ово је Европски шампионат, мењају се хале, мења се време играња утакмица. Данас је било тешко, како први тако и други и трећи сет", рекао је Никола Јововић после победе над Чешком и пласмана у четвртфинале.

"Први сет је одлучио, имали смо добру игру али су Чеси са добрим сервисом пореметили пријем, касније смо постали мало нервозни. Сет је добијен на разлику што нас је подигло мотивационо и физички. На крају заслужена победа, имамо два дана слободно да се што боље припремимо за најважнију утакмицу, четвртфинале", изјавио је искусни Марко Подрашчанин.

"Немамо више права на грешку. Чеси су ушли у утакмицу знајући да немају шта да изгубе. Ризиковали су много на сервису. Оно што је важно да смо добили први сет на разлику обзиром да ће нам требати овакви мечеви, да тешко долазимо до победе јер долазе све јачи противници, додао, вечерас одлични", Александар Атанасијевић.

Српски одбојкаши у борби за полуфинале играју са Украјино, уторак 24. септембар од 20:30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво