Подрашчанин: Чешку треба озбиљно да схватимо

Одбојкаш Србије Марко Подрашчанин рекао је да је задовољан досадашњим учинком тима на Европском првенству, као и да Чешку, ривала у осмини финала, треба озбиљно да схвате.

Србија је такмичење у групи завршила са максималних пет тријумфа.

"Јако сам задовољан како смо одиграли до сада, из пет утакмица имамо пет победа, а посебно бих издвојио победе против Немачке и Белгије. Први циљ је остварен, прво место у групи", рекао је Подрашцанин у изјави за сајт Одбојкашког савеза Србије.

Одбојкаши Србије у борби за четврфинале играће сутра против Чешке од 17.30, а средњи блокер српске селекције истиче да морају добро да се припреме за тај сусрет.

"Очекује нас Чешка, која је непознаница на папиру. Искрен да будем, нисмо их пратили, али чим су се пласирали у осмину финала ради се о доброј екипи коју треба озбиљно да схватимо. Да се што боље припремимо и да оправдамо улогу фаворита", закључио је Подрашчанин.

Победник меча Србија-Чешка играће у четвртфиналу против победника дуела Белгија - Украјина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво