Ковач: Чешка незгодна, али ми смо боља екипа

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач рекао је да у осмини финала Европског првенства против Чешке очекује позитиван резултат.

"Почиње онај тежи део првенства, мада не можемо да кажемо ни да је до сада било лако, јер се јурио резултат да би што лакши противници дошли на почетку елиминација. У првом делу првенства смо одрадили добар посао, победили смо све репрезентације. Показали смо одређени квалитет, сада нам долази незгодна Чешка. Видели смо да је једна добра репрезентација, али мислим да смо ми у овом тренутку боља екипа. Тако морамо да радимо, размишљамо и да уђемо на терен и да покажемо колико вредимо. Надам се позитивном резултату", рекао је Ковач у изјави за сајт Одбојкашког савеза Србије.

Ковач је на челу репрезентације више од месец дана, а истакао и да је задовољан односом играча, атмосфером у тиму и стручним штабом.

"Мислим да је то све добро у овом тренутку, јер још није било толико тешких ситауција где бих могао да видим њиихову негативну реакцију. Важно је да смо их уверили у наш добар рад и да смо им улили поврење у задатке током утакмице. Надам се да ће и даље да остане то поверење", закључио је Ковач.

Одбојкаши Србије у суботу од 17.30 играју против Чешке, а победник тог меча играће у четвртфиналу против бољег из дуела Белгија - Украјина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се