Одбојкаши Србије са Белгијом за прво место у групи

Одбојкашка репрезентација Србије четврти меч у Б групи Европског првенства игра у Антверпену од 20.30 против селекције Белгије за прво место у групи. Директан пренос овог дуела можете пратити на нашем Другом програму, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), ток меча на нашем порталу.

Мушка сениорска репрезентација Србије остварила је максималан учинак после три одиграна кола на ЕП 2019. Србија је савалдала Немачку, Словачку и Шпанију, а чекају је дуели против Белгије и Аустрије.

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач истакао је да је у утакмицама против Словачке и Шпаније одморио неке одбојкаше, јер их је тешко припремити за турнир са много мечева.

Србија је обезбедила четвфинале и наставак такмичења на ЕП, а у среду од 20.30 игра против Белгије за прво место у групи Б.

"Познајемо се добро са Белгијанцима. Желимо да се спремимо за тај меч, а после ћемо са Аустријом поново комбиновати. Дворана ће вероватно бити пуна, биће то добар испит и озбиљна утакмица у којој морамо да покажемо своје најбоље лице", закључио је Ковач.

Меч против Белгије одлучиће о победнику Б групе, а одиграће се у Антверпену од 20.30 часова, уз директнан пренос на Другом програму РТС-а.

Пласман у осмину финала избориће по 4 селекције из сваке групе.

Шампионат Европе се одржава у Белгији, Француској, Холандији и Словенији, а Србија брани бронзану медаљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи