Ковач: Морамо да верујемо у себе; Петрић: Немци озбиљан тим

Одбојкашка репрезентација Србије од 15 сати против Немачке почиње наступ на Европском првенству. Шампионат се одржава у Белгији, Француској, Холандији и Словенији, а српски тим игра у Б групи, прво у Бриселу, а потом у Антверпену. Све утакмице наших одбојкаша можете пратити у директним преносима на програмима РТС-а.

Селектор Слободан Ковач рекао је да његов тим од почетка мора да покаже своје квалитете, јер на самом старту играју са најјачом екипом у својој групи Б.

"Не можемо да уђемо полако у ЕП, већ у првој утакмици морамо да покажемо сав свој квалитет и да покушамо да остваримо што бољи резултат. Биће тешко, али долазимо спремни и одлучни да направимо добар резултат. Да ли ће то бити случај, видећемо на терену. Респектујемо свакога, али прво морамо да верујемо у себе", рекао је Ковач у изјави за Одбојкашки савез Србије.

Примач Немања Петрић истакао је да његове саиграче и њега очекује тешко првенство.

"Немачка је дугогодишсњи ривал којег се сећамо из не баш лепих успомене са прошлог ЕП из полуфинала. Озбиљан тим, који годинама показује да игра на високом нивоу, поготово на великим такичењима. Имају квалитетне играче, а и као тим имају добар састав. Морамо да будемо спремни да одиграмо максимално од старта до краја", рекао је Петрић.

Изабраници селектора Слободана Ковача бране бронзану медаљу, а после дуела са Немцима очекују их мечеви против Словачке, Шпаније, Белгије и Аустрије.

Утакмица Србије и Немачке у Бриселу почиње у 15.00 уз директан пренос на нашем Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи