Проблеми одбојкаша Србије у Антверпену

Одбојкаши Србије стигли су у Белгију на европски шампионат. Проблеми у организацији дочекали су наше репрезентативце. Поред дуге процедуре пасошке контроле, сачекао их је мали аутобус, који није био довољан за ствари. У првом мечу у групи у петак од 15 сати играће са Немачком. Директан пренос је на Првом програму.

Уочи лета за Брисел одбојкаши Србије срели су на аеродрому Никола Тесла наше одбојкашице које су кренуле на Светски куп у Јапан. Честитали су им на златној медаљи у Анкари, а репрезентативке Србије пожеле су успех својим колегама на Шампионату Европе. Међутим, по доласку у Белгију одбојкаши су се суочили са првим проблемима.

"Чекали смо пасошку контролу да прођемо два сата. То нам је мало да тако кажем отежало овај долазак. Кад смо после тога изашли напоље, домаћин нам је послао један мањи аутобус за овако велику групу каква јесмо са оволико пртљага", рекао је тим менаджер репрезентације Слободан Бошкан.

„Увек очекујеш пуно од те организације а разочараш се. Стално та Европска унија је нешто супер, нешто ка коме тежимо, а у ствари мислим да они требају око много тога да се угледају на нас", изјавио је селектор Слободан Ковач.

Није било довољно места за торбе, а са друге стране аутобуси свих осталих репрезентација су много већи и комформији од оног који је додељен Србији.

Само да се још до хотела не поквари.

Репрезентација која брани бронзану медаљу са прошлог Шампионата Европе није заслужила овакав третман.

"Планираних три сата одмора пре тренинга није било, али мислим да смо га добро одрадили. Мислим да је било пуно енергије и позитивних ствари", закључио је селектор Ковач.

„Играчи су јако мотивисани, орни и спремни за ово Европско првенство. Мало смо се спремали, није било много времена, али смо то време стварно добро радили. Мислим да смо физички и ментално спремни за турнир као што је Европско првенство", рекао је Урош Ковачевић.

Репрезентација Србије се налази у групи са Немачком, Белгијом, Словачком, Шпанијом и Аустријом. Само прву утакмицу играће у Бриселу, а пото се сели у Антверпен. Надамо се другим аутобусом.

 

 

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво