Буша: Драго нам је што смо обрадовале наш народ

Одбојкашица Србије Бианка Буша рекла је да јој је драго што су одбојкашице успеле да обрадују народ и захвалила се свима на великој подршци.

"Сјајно је вратити се кући својим навијачима, пријатељима, породици. Драго ми је што су нас дочекали у оволиком броју", рекла је Буша, а преноси Танјуг.

Девојка на чији је сервис Србија направила преокрет у одлучујућем, петом сету у финалу с домаћином Турском и на крају успела да тријумфује на Европском првенству, каже да је та утакмица била изузетно тешка.

"У финалу је било напетије, али су овде другачије емоције. Губиле смо та три поена у петом сету, што није мало када се игра до 15. Атмосфера је била невероватна, сви су били против нас. Нашим искуством и жељом успели смо да дођемо до тријумфа. Ми смо срећне и драго ми је да смо обрадовале наш народ. Хвала свима који су навијали за нас", изјавила је одбојкашица која игра на позицији примача.

Олимпијско злато изабраницама Зорана Терзића измакло је у Рију 2016. године, а наредне у Токију ће бити прилика да се и та медаља дода у колекцију.

"Ми се надамо томе, али идемо корак по корак. То је следеће лето. Имамо још да одиграмо сезону и још нека такмичења, али надамо се најсјајнијој медаљи", закључила је Буша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво