Терзић: Играчице сањају овај балкон, потрудићемо се да будемо ту и следеће године

Зоран Терзић рекао је за РТС да његове играчице сањају балкон Скупштине града и да због тога и играју. Нада се да ће се ту наћи и наредне године, после Олимпијских игара у Токију. Селектор одбојкашица осврнуо се и на паклену атмосферу у Анкари, током финалног меча.

Селектор српских одбојкашица Зоран Терзић рекао је на дочеку златних девојака, да је веома важно да успеси спортиста пробудити жељу код младих да се и сами баве спортом.

"Није то политички говор, то је стварно тако. Дефинитивно, девојке због овога играју. Причали смо много пута да ниједан новац не може да им плати овако нешто. Ово је оно о чему сањају, Вероватно многе девојчице које се баве спортом, или још нису ни почеле, сањају да се једног дана попну на овај чувени српски спортски балкон. Желео бих да одбојкашице сваке године буду на овом балкону, за следећу ћемо се потрудити да тако и буде", рекао је Терзић за РТС.

Селектор се осврнуо и на финални меч, односно невероватну атмосферу у дворани у Анкари.

"Овога пута је срце тешко издржало, пре свега због услова у сали. Било је паклено, било је паклено вруће, паклено загушљиво, без ваздуха, 15.000 људи... Такву атмосферу нико од нас није доживео на одбојкашкој утакмици. Сигурно да бисмо лакше добили да смо играли било где другде него у Анкари. Али, овако је много, много слађе", рекао је Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво