Одбојкашице пресрећне: Хвала на подршци, доказале смо да смо најбоље

Тијана Бошковић захвалила се навијачима на подршци током и после Европског првенства, на којем је Србија освојила златну медаљу. Стефан Вељковић сматра да су одбојкашице доказале да су најбоље на свету и да се нада да ће се поново наћи на балкону следеће године, после Олимпијских игара у Токију.

Тијана Бошковић, најбоља играчица на Европском првенству, захвалила је свим на подршци током и после турнира.

"Јако сам срећна што трећи пут заредом имам прилику да будем овде на балкону. Хвала свима који су дошли вечерас, хвала на подршци коју су нам слали током читавог првенства. Та подршка нам је била само додатни мотив да будемо још јаче", рекла је Тијана Бошковић.

Стефан Вељковић каже да је Србија доказала да је најбоља на свету и нашалила се на рачун свог начина радовања.

"Стварно је било тешко. Што се самог финала тиче, утакмица је била до самог краја неизвесна. Драго ми је што смо успеле још једном да докажемо и нама и свима да смо најбоље на свету и да имамо огромно срце и огромну храброст. Што се тиче радовања, то долази природно из мене и надам се да је симпатично, рекла је насмејана Стефана Вељковић.

Стефана се захвалила на подршци и изразила наду да ћемо се и следеће сезоне дружити са одбојкашицама на балкону, после Олимпијских игара у Токију.

Искрено, имала сам већу трему да изађем овде, него пред само финале. Више сам се спремала за ово, него за утакмицу. Част ми је и имам велику захвалност нашем народу да изађемо овде и да славимо наша златна одличја. Надам се да ћемо и следеће године славити злато са Олимпијских игара, рекла је Стефана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво