Одбојкашице победнице припремног турнира у Белеку

Женска сениорска репрезентација Србије, освојила је прво место на Глорија купу у Белеку, у оквиру припрема за ЕП 2019. Србија је у последњем, 3. колу, у Глорија Арени, савладала Турску са 3:2, по сетовима 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 и 15:13. Маја Огњеновић, капитен и техничар Србије, проглашена је за најбољу играчицу (МВП) турнира у Белеку.

После одличног старта, када је повела са 2:0 у сетовима, селекција Србије је посустала и у финиш меча ушла са великом неизвесношћу, да би на крају изборила победу за трећи узастопни тријунф на турниру.

Сениорке Србије ће тренирати у Белеку до среде, 21. августа, када ће отпутовати у Анкару.

Женска сениорска репрезентација Србије, актуелни првак Европе, играће у А групи 31. ЕП 2019. у Анкари. Сениорке Србије ће утакмице против Финске, Бугарске, Француске и Грчке одиграти од 16.00 часова по нашем времену, док ће последњи меч у А групи, против домаћина, Турске, почети у 18.30 часова по нашем времену.

Такмичење по групама на ЕП одиграће се од 23. до 29. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво