Никола Грбић није више селектор Србије

Легендарни одбојкаш Никола Грбић и Одбојкашки савез Србије прекинули сарадњу.

Одбојкашки савез Србије и Никола Грбић, први тренер мушке сениорске репрезентације Србије, заједно су одлучили да прекину сарадњу.

"У духу максималног поштовања, које је увек одликовало ОСС и Николу Грбића, донета је одлука у складу са највишим интересима националне селекције. Одбојкашки савез Србије ће јавност благовремено обавестити о новом првом тренеру сениора Србије", наводи се на сајту Одбојкашког савеза Србије.

Грбић је на клупи Србије од 2015. године, а последњи пут је водио екипу на турниру у Барију, где "орлови" нису успели да изборе пласман за Олимпијске игре.

Одбојкашки савез је најавио да ће "благовремено обавестити јавност о новом тренеру сениора Србије".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи