Италијани последња препрека одбојкашима Србије за олимпијску визу

Одбојкаши Србије играју вечерас у Барију против домаћина Италије, трећи и одлучујући меч на олимпијском квалификационом турниру. Почетак је у 21.15, уз телевизисјки пренос на Првом програму РТС-у.

Обе селекције су у претходна два кола турнира славиле по две победе, те ће директан оркшај одредити путника за Токио.

Србија је у првом колу била боља од Аустралије са 3:1 у прилично захтевној утакмици, да би потом лако, са 3:0 у сетовима, изашла на крај са селекцијом Камеруна. 

Ипак, главни противник и дефинитивно најтежи меч изабраници Николе Грбића имаће у виду Италијана, који ће имати и ветар у леђа од публике у Барију, с обзиром да су карте за ову утакмицу распродате.

Италијани су добили последњи међусобни дуел у Лиги Нација пре месец и по дана, док је у мечу пре тога Србија славила у Светској лиги идентичним резултатом - 3:0. 

Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а од 21.15.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво