Одбојкаши против Камеруна "тренирају" за Италијане

Одбојкаши Србије у другом колу квалификационог турнира за Олимпијске игре играју од 18 часова у Барију против селекције Камеруна. Директан пренос меча можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, ток меча на нашем порталу.

Одбојкаши Србије забележили су победу на старту турнира Ц групе Интерконтиненталних квалификација за ОИ 2020, који је у петак почео у Барију. Наши репрезентативци су у дворани ПалаФлорио, у мечу првог кола Ц групе, савладала Аустралију са 3:1, по сетовима 26:28, 25:19, 25:19, 32:30, после 128 минута игре.

Нису бриљирали изабраници Николе Грбића, забележен је тријумф и то је најважније, али боље је да то оставе за недељу. Пуно проблема имали су против Аустралије, нарочито у првом сету када су пропустили три сет лопте, али и у наставку.

Следи дуел са Камеруном. У овом мечу наша селекција представља апсолутног фаворита и не би требало да има већих проблема. Меч треба да послужи за уигравање за сусет који следи дан касније.

Недеља ће свакако бити "дан Д" јер се о олимпијској визи одлучује у утакмици са домаћином Италијом (21.15 РТС1).

Само победник турнира у Барију избориће пласман. Поражени ће имати шансу на континенталним квалификацијама.  

Сусрет Србија - Камерун игра се од 18 часова уз директан пренос на нашем Првом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво