Одбојкаши Србије против Аустралије, први корак ка ОИ

Одбојкаши Србије играју против Аустралије, први меч на квалификационом турниру за Олимпијске игре, који се игра у Барију. Поред ове две екипе ту су и домаћин Италија и Камерун. Сусрет почиње у 18.00, директан пренос је на нашем Првим програму, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Пред нашим одбојкашима је велики изазов да крену стопама девојака и обезбеде визу за Олимпијске игре. Само победник турнира у Барију избориће пласман. Поражени ће имати шансу на континенталним квалификацијама.

Први ривал изабраницима селектора Николе Грбића је Аустралија. Ривал по мери за старт овако важног турнира. Са њима смо играли пре два месеца у Лиги нација у Отави, наши одбојкаши славили су са 3:2. Победили смо Аустралију и на Светском првенству 2018. са 3:1 у сетовима. Обе утакмице показале су да је противник озбиљан и да се никако не сме потценити.

У суботу (18.00 РТС1) следи дуел са Камеруном. У овом мечу наша селекција представља апсолутног фаворита и не би требало да има већих проблема у овом дуелу. Меч треба да послужи за уигравање за сусет који следи дан касније.

Недеља ће свакако бити "дан Д" јер се о олимпијској визи одлучује у утакмици са домаћином Италијом (21.15 РТС1). 

Сусрет Србија – Аустралија почиње у 18.00, директан пренос је на нашем Првим програму, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво