Одбојкаши славили у Канади после пет сетова

Одбојкашка репрезентација Србије стигла је до друге узастопне победе у Лиги нација, пошто је, уз велику подршку публике у Отави, савладала домаћи тим Канаде резултатом 3:2 (25:17, 24:26, 25:21, 26:28, 15:12).

Екипа Николе Грбића могла је до тријумфа и раније, али је велики број неискоришћених прилика у четвртом сету меч одвео у тај-брејк.

Уопште, неискоришћене прилике су тема која се понављала Србији на овом мечу, јер је наш тим и у другој деоници имао сет лопту, али тај део игре припао је домаћем саставу.

У селекцији Србије Душан Петковић био је најзаслужнији за 18 поена, Милан Катић је освојио 14 поена, а Стеван Симић 13. Вернон-Еванс је освојио чак 24 поена за Канаду.

Овај тријумф Србији доноси десету позицију, док је Канада остала на шестом месту.

Србија у оквиру трећег такмичарског викенда игра у Португалији, а од 14. до 16. јуна ривали ће јој бити домаћи састав, Кина и Бразил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво