Одбојкаши са Немцима у Лиги нација

Одбојкаши Србије састају се са селекцијом Немачке у првој утакмици 4. групе другог викенда Лиге нација који се игра у Канади. Утакмица почиње у 22.40 по нашем рачунању времена.

Одбојкаши Србије утакмицом са селекцијом Немачке отварају други викенд Лиге нација током којег ће се срести и са селекцијама Аустралије и домаћина Канаде.

Наши одбојкаши ће наступити у нешто измењеном саставу у односу на тим који је играо током првог викенда такмичења.

Селектор Никола Грбић је одлучио да уместо Мирана Кујунџића и Стефана Ковачевића прилику добију Данило Павловић и Немања Машуловић.

На списку су техничари Андрија Вилимановић и Вук Тодоровић, коректори Душан Петковић и Божидар Вучићевић, либера Невен Мајсторовић и Никола Пековић, блокери Петар Крсмановић, Александар Околић, Стеван Симић и Немања Машуловић, примачи Лазар Ћировић, Милан Катић, Давид Мехић и Данило Павловић.

Одбојкаши Србије ће дан касније, у суботу, играти против Аустралије од 22.10 часова, а у последњем колу у истом термину, у недељу, састаће се са селекцијом домаћина, тимом Канаде.

Србија је први викенд у такмичењу, током којег је била домаћин, завршила са три пораза изгубивши од селекција Русије, Јапана и Француске. Тренутно је са једним освојеним бодом 14. на збирној табели такмичења.

број коментара 0 Пошаљи коментар