Одбојкаши Србије против Јапана, Француске и Русије

Првог викенда Лиге нација одбојкаши Србије састаће се са селекцијом Јапана 31. маја у Спенсу у Новом Саду. Наредни ривали биће им репрезентације Француске и Русије.

Мушка сениорска репрезентација Србије биће домаћин 4. групе I викенда од 31. маја до 2. јуна селекцијама Француске, Русије и Јапана у дворани СПЦ "Војводина" у Новом Саду. Србија ће у 1. колу, у петак, 31. маја, играти против Јапана од 17.00 часова. У 2. колу, у суботу, 1. јуна, Србија ће играти против Француске од 19.00 часова, а у последњем, 3. колу, у недељу, 2. јуна, против Русије од 19.00 часова.

Распоред утакмица првог викенда Групе 4:

1. коло, петак 31. мај:

Србија - Јапан 17.00
Француска - Русија 20.00

2. коло, субота 1. јун:

Русија - Јапан 16.00
Србија - Француска 19.00

3. коло, недеља 2. јун

Француска - Јапан 16.00
Србија - Русија 19.00

У оквиру II викенда (7 - 9. јун), Србија ће гостовати у Канади (8. група), а ривали ће јој, поред домаћина, бити Немачка и Аустралија.

III викенд ће се одиграти 14 - 16. јуна, а Србија ће играти у 9. групи, у Португалији, са домаћином, Бразилом и Кином.

У оквиру IV викенда (14. група), од 21. до 23. јуна, Србија ће играти у Италији, а ривали ће јој бити и Аргентина и Пољска.

Последњи, V викенд је на програму 28 - 30. јуна, а Србија ће играти у 19. групи у Бугарској, са домаћином, Ираном и САД.

Финални турнир ће се одиграти 10 - 14. јула у Чикагу, у САД.

Поред САД, пласман на Финални турнир ће изборити 5 најуспешнијих селекција са укупне табеле после 15 одиграних утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво