Сања Малагурски поново у Црвеној звезди

Одбојкашице Црвене звезде јаче су за коректорку Сању Малагурски. Она се после десет година вратила у црвено-белу породицу и свакако представља велико појачање.

После Тијане Малешевић црвено-бели дрес поново је задужила и Сања Малагурски, која није крила одушевљење што је поново у клубу.

"Сада је тачно 10 година од када сам први пут дошла у Црвену звезду. Осећај је, као и увек, диван када дођем овде и када уђем у просторије клуба или нашу халу. Провела сам у Звезди две јако лепе године. Када сам одлазила остала сам свима у дивном односу и контакту тако да се осећам као да нисам ни одлазила", изјавила је коректорка црвено-белих.

Са Црвеном звездом Сања је 2011. године освојила титулу шампиона и Куп Србије, а била је и члан тима 2009/10 када је освојена дуплу круну, али је због повреде прпопустила скоро целу сезону.
"Те прве године ми се на жалост догодио пех. Оперисала сам колено, али сам била уз екипу и са Звездом имам две дупле круне које су за мене имале јако велики значај", рекла је Сања Малагурски.

Са репрезентацијом Србије је осовјила титулу шампиона Европе 2011. године, а у својој богатој ризници између осталог има и три златне медаље из Европске лиге и три бронзане са финалних турнира ФИВБ Гран прија.

Из Црвене звезде Малагурски је отишла у Асистел из Новаре (Италија), потом у Вила Кортезе (Италија), Молико Осаско (Бразил), Хемик Полице (Пољска), Трабзон (Турска), Монтекјари (Италија) и Бергамо (Италија).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво