Звезда жели прву победу у Лиги шампиона

Одбојкаши Црвене звезде у 4. колу Ц групе Лиге шампиона у среду дочекују Кнак Роселар (18.00, РТС 2)

Утакмицу у "Шумицама" преносиће РТС на другом програму уколико Скупштина Србије буде завршила са радом. У супротином, емитоваће снимак током ноћи.

- Надам се да ће свако од играча у Шумицама пружити максимум и да ћемо успети да постигнемо прву победу у Лиги шампиона - истакао је Томислав Докић, капитен Црвене звезде.

Лубе Маћерата савладала је у 4. колу Мајорку са 3:0 и води у групи Ц са максималних 8 бодова, следе Роселар и Мајорка са 5 бодова и Црвена звезда са 3 бода.

Одбојкашице Поштара 064 гостују у Шпанији против Тенерифа у 4. колу Б групе Лиге шампиона. Пре седам дана шампионке Србије савладале су Тенерифе са 3:0 у Београду. Предвиђено је емитованје снимка утакмице.

Одбојкаши Радничког одиграће у среду реванш утакмицу осмине финала Купа ЦЕВ са
италијанским Кунеом. Кунео је у првом мечу победио Крагујевчане са 3:0 у сетовима, а за пласман у четвртфинале Италијанима ће бити довољно да у Србији освоје један сет.

Екипа Кунеа, некадашњи Алпитур, два пута је била победник ЦЕВ Купа. Утакмица између Радничког и Кунеа игра се у крагујевачкој хали Језеро и почиње у 19 часова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво