Гајић: Врхунски резултати у 2018, главни циљ у будућности је Токио

Српска одбојка бележила је врхунске резултате у 2018, у којој је женска постала првак света, а мушка селекција завршила као четврта, изјавио је први човек Савеза Зоран Гајић.

Гајић је поручио да су успеси додатна обавеза за све да буду на истом или вишем нивоу у новој години.

"Резултата не би било без помоћ државе. Успели смо доста да урадимо да бисмо добили тренажни центар... Захваљујући председнику Александру Вучићу добили смо и екстра донацију и зато више немамо дугове", рекао је Гајић на свечаности у хотелу Краун плаза.

Он је додао да у 2019. одбојкаше и одбојкашице имају четири важна такмичења.

"Имамо квалификације за Олимпијске игре, Лигу нација, Европско првенство и Светски куп у обе категорије... Свакако су најважније квалификације за Токио".

Новогодишњем коктелу присуствовале су бројне познате званице попут председника Олимпијског комитета Србије Божидара Маљковића, првог човека ЦЕВ Александра Боричића, председника Спортског савеза Србије рвача Давора Штефанека, челника Одбојкашког савеза Србије и других.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво