Никола Грбић одлучио да промени цео стручни штаб

Селектор одбојкаша Србије Никола Грбић захвалио се на сарадњи досадашњим сарадницима у стручном штабу Неџаду Османкачу и Душку Николићу, статистичару Саши Јоксимовићу и кондиционом тренеру Александру Петровићу.

"Одлука је била веома тешка, поготово због чињенице да су сви чланови стручног штаба дали свој пуни допринос резултатима оствареним од 2016. до данас. Ово није никаква казна, већ покушај да дамо прилику новим људима, са новом енергијом. Пре две године, када смо заменили италијанске сараднике у стручном штабу са домаћим тренерима, освојили смо прво место у Светској лиги. Жеља нам је да и сада покушамо да направимо нешто слично", изјавио је Грбић, а преноси ОСС.

Он је подсетио да су сви досадашњи сарадници уткали свој рад у злато освојено 2016. у Светској лиги, бронзу са ЕП 2017, као и пето место у овогодишњој Лиги нација и четврто место на СП у Италији и Бугарској.

"Због свега што су учинили желим да им се од срца захвалим, јер су ми помогли да будем бољи тренер, али и бољи човек", нагласио је Грбић.

Грбић је најавио да ће нови састав стручног штаба бити познат најкасније до краја јануара, јер, како је нагласио, врло брзо ће се кренути са техничким припремама за нову репрезентативну сезону, односно Лигу нација 2019, квалификације за ОИ 2020. и Европско првенство 2019. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво