Славље одбојкаша и одбојкашица Звезде

У 9. колу Винер штедише лиге одбојкаши и одбојкашице Црвене звезде постигли су победе. Мушка екипа у дербију је надиграла Раднички са 3:1, док је женски тим савладао у Суботици екипу Спартака са 3:0.

Одбојкаши Звезде савладали су Крагујевчане са 25:21, 25:17, 24:26 и 25:23 и преузели прво место на табели. Београдски црвено-бели имају 20 бодова, следе Раднички са 17, Рибница и Војводина са 15, Млади радник са 13, Партизан са 12, Смедерево са 10 и Борац са 6 бодова.  

Резултати 9. кола Винер штедише лиге - одбојкаши:
Ц. Звезда-Раднички Креди Банка 3:1
Партизан-Млади радник 3:2
Рибница-Борац Петрохемја 3:0
Петак:
НИС Војводина-Смедерево 3:1

У првенству одбојкашица на табели су се издвојили Поштар 064 и Црвена звезда са по 24 бода. Иза су пласирани Динамо са 18, Спартак са 12, Тент са 11, Јединство са 10, Клек Банат са 9 и Раднички је последњи без бодова. 

Резултати 9. кола - одбојкашице:
Спартак Азотара-Црвена звезда 3:0
Динамо Азотара-Раднички НИС Петрол 3:0
Тент-Поштар 064 0:3
Јединство-Клек 3:0

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи