Подрашчанин: Желели смо да се медаљом опростимо од репрезентације

После пораза од Америке Марко Подрашчанин је рекао да је остала велика жал за медаљом на овом Светском првенству. Добра игра није крунисана. Желели смо да се медаљом опростим од репрезентације. Поносан сам на саиграче, али остаје велика жал, рекао је Подрашчанин након меча.

Репрезентација Србије није успела да савлада Американце у борби за бронзану медаљу. Наши репрезентативци изгорели су у жељи да освоје медаљу и обрадују нацију. 

„Стварно ми је криво. За пар нас ово ће вероватно да буде последње Светско првенство за репрезентацију. Хтели смо да се са медаљом опростимо од репрезентације. Верујте, дали смо све од себе, међутим, изгледа да смо се против Италије издували, где нам је све ишло од руке, и да у последња три меча против Пољске, Бразила и Американаца никако није хтео да нам уђе сервис, мислим на онај јаки сервис који би требао да поремети противника. Кажем још једном, поносан сам на екипу, четврто место на Свету није мала ствар, али свакао је горак утисак, јер ипак лепше је кад се освоји медаља и кад се још више обрадује нација", рекао је Подрашчанин.  

број коментара 7 Пошаљи коментар
(уторак, 02. окт 2018, 15:54) - Ruki [нерегистровани]

E sada .........

E sada ćete morati još da igrate nema oproštaja dok ne bude medalja :-).

(понедељак, 01. окт 2018, 09:25) - Рипањац [нерегистровани]

Браво мајстори!

Бити четврти на свету је велики успех и свака вам част! Толико пута сте нас усрећили да вам се нема шта замерити! Хвала вам и браво!

(понедељак, 01. окт 2018, 00:02) - Žarko [нерегистровани]

zarko60@gmail.com

Poljska 38, Brazil 208, SAD 325, Srbija 7 milijona stanovnika
Italija 62, Rusija 144
Zar to nije dovoljno, pa da čovek bude ponosan na četvrto mesto?

(недеља, 30. сеп 2018, 22:13) - anonymous [нерегистровани]

Anonimus

Niste igrali sa dovoljno želje,energije je falilo na terenu i to vas je koštalo.70% vas je pobedio jedan čovek-Anderson.Prijem je bio mrtav jedno vreme a i toliko broj servis greski za profesionalce je neoprostiv...toliko gresaka ne prave ni deca na utakmici i oni imaju u timu onog nekog ko ce da kaze ajmo bre...a vi to nemate

(недеља, 30. сеп 2018, 22:02) - anonymous [нерегистровани]

Podraščanine

Rano, ali vrlo rano napuštate reprezentaciju, evo sad gledam finale u kojem igra brazilac koji ima 39 godina, pa ti imaš tek 31, a Dragan Stanković 32 i nema ga u reprezentaciji, a bio je kapiten koji je više sedeo na klupi nego što je igrao, kao sada Petrić koji je kapiten, pa koji to kapiten od ostalih selekcija sedi na klupi?

(недеља, 30. сеп 2018, 20:48) - Zoran [нерегистровани]

Ponos

Ponosni smo na sve vas, četvrto mesto je ogroman uspeh!

(недеља, 30. сеп 2018, 20:31) - anonymous [нерегистровани]

Нема наслова

Све је то у реду, слажем се са тобом, патим са вама, само једно питање. Ти и Петрић - прођосте ли све припреме за ово СП?