Одбојкаши заустављени у полуфиналу од Бразила, против САД за бронзу

Одбојкашка репрезентација Србије поражена је у полуфиналу Светског првенства од Бразила са 3:0 у сетовима (22:25, 21:25, 22:25). "Орлови" ће у недељу од 17.00 часова играти меч за треће место против селекције САД, док ће се за злато борити Бразил и Пољска.

Бразил је одиграо више него одличан меч против селекције Србије, која је била упорна, али која није успела да одоли расположеном противнику.

Тим из Јужне Америке је у прва два сета диктирао темпо и константно имао резултатску предност од два или више поена.

У трећем сету репрезентација Србије је показала можда и најбољу игру, имала предност од три поена, али је нажалост Бразил пред други технички тајм-аут успео да преокрене и да ту предност одржи до краја сета и меча.

Бразил се пласирао у финале, у којем ће играти против селекције Пољске, која је са 3:2 савладала САД у другом полуфиналном дуелу. Екипа САД биће противник Србији у борби за бронзану медаљу.

Финале је на програму у недељу у 20.00 часова, а дуел за бронзу почиње у 17.00 часова.

Овако је протекао меч:

18.33 – Крај меча, победа Бразила од 3:0 у сетовима. 

18.23 – Бразилци воде са 16:15 на другом техничком тајм-ауту. Србија је први пут на мечу имала предност, али је Бразил успео да веже три поена и преузме вођство.

18.00 – Бразил осваја други сет резултатом 25:21.

17.50 – На другом техничком тајм-ауту у другом сету, Бразил води са 16:15. У Торину се игра знатно неизвеснији други сет. Бразилци су поново имали предност од два поена, али је наша селекција успела да се резултатски врати.

17.30 – Бразил осваја први сет резултатом 25:22. Успели су "орлови" да заиграју боље у завршници првог сета, али то није било довољно да преокрену резултат првог сета.

17.14 – На другом техничком тајм-ауту Бразил води са 16:11. Бразилци су од самог старта успели да стекну предност од 3 поена, коју одржавају и повећавају.

17.01 – Почео је први полуфинални меч у Торину између Србије и Бразила.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво