Одбојкашице дуелом са Доминиканском републиком почињу СП

Женска одбојкашка репрезентација Србије дуелом са Доминиканском Републиком у првом колу Д групе почиње учешће на Светском првенству у Јапану. Утакмицом у Хамамацуу, која по нашем времену почиње у 09.10, европске првакиње почињу поход ка светским одличјима.

Одбојкашицама Србије и Доминиканске Републике биће то први сусрет на светском шампионату, а последњи пут су се среле у Лиги нација овог лета, када је екипа Зорана Терзића славила са 3:0.

У групи Д су још селекције Бразила, Порторика, Казахстана и Кеније, а утакмице ће се играти у Хамамацуу од суботе до четвртка.

Пласман у другу фазу такмичења избориће по 4 селекције из сваке од 4 групе у које су разврстане репрезентације са свих континената.

Светско првенство за одбојкашице одвијаће се наредних месец дана октобра у Јапану, а полуфинални мечеви, утакмице за медаље и за пето место одиграће се у дворани Јокохама арена у Јокохами.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи