Србија против Бразила у полуфиналу

Одбојкаши Србије играће против Бразила у полуфиналу Светског првенства. Меч у Торину игра се у суботу од 17.00 часова. У другом полуфиналу, од 21.15 часова играће Пољска и САД. Кретање резултата пратите на нашем порталу.

Репрезентација Србије освојила је друго место у својој групи и у полуфиналу ће се састати са Бразилцима, који су заузели прво место у Групи И победом над САД од 3:0 (25:20, 25:18, 25:19).

У другом полуфиналу, које почиње у 21.15 снаге ће одмерити Пољска, као првопласирана из Групе Ј и САД.

У последњој утакмици у Ј групи, Италија је савладала Пољску са 3:2, по сетовима 14:25, 25:21, 18:25, 25:17 и 15:11, после 114 минута игре, па је Пољска освојила прво место у Ј групи.

Финале је на програму у недељу од 20.30, а дуел за треће место почиње у 17.00 часова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво