Одбојкаши за РТС: Дајемо све од себе, то је једини пут до медаље

Одбојкаши Србије пласирали су се међу шест најбољих екипа на Светском првенству које се одржава у Бугарској и Италији. "Орлови" ће се у наредним данима борити за пласман у полуфинале, а противници ће бити Италија и Пољска.

Своје мишљење о репрезентацији Италије, која ће бити наредни противник "орлова", дао је Немања Петрић.

"Италија је озбиљна репрезентација, пуна квалитетних играча. Доста је показала у досадашњем делу шампионата. Играју пред својом публиком и јако су неугодан противник. То не значи да ми немамо квалитет, убеђен сам да смо показали доста. Приоритет нам је био да се нађемо у Торину, али се сада нећемо зауставити, јер сви у себи носимо јасну жељу, а то је сама завршница", рекао је Немања Петрић.

Никола Јововић сматра да уз колективну игру можемо до медаље.

"Уз осмех идемо у Торино, јер ово је већ фантастичан успех. Дали смо све од себе до сада, надам се да ћемо тако и наставити. Играћемо један за другога, што је јако битно у нашој игри, јер само тако постајемо изузетна екипа. Мислим да дајемо свој максимум и то је једини пут ка медаљи. То желимо и мислим да заслужујемо", рекао је Никола Јововић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво