Лубурић и Грбић: Емотивно смо били испражњени

Репрезентативац Србије Лубурић и селектор Грбић изјавили су након пораза од 3:0 од Пољске да је екипа претрпела емотивно пражњење након победе над Француском и пролазом у наредну фазу такмичења.

"Добили смо две вероватно најбитније утакмице за сада на првенству, десила нам се типична ситуација за екипу која се већ квалификовала. Договор је био да дамо све од себе, али нисмо имали потребну енергију, што је и разумљиво за овакав меч", изјавио је Лубурић, након меча.

Селектор Грбић изјавио је да није пораз није био пријатан, али да разуме своје играче.

"Изгубити 3:0 на овако лак начин уопште не прија пред најважнију фазу на првенству, али оно што сам играчима рекао је да их разумем, да смо се потрошили надљуске напоре да би изборили пласман, разумем осећај пражењења", изјавио је Грбић.

Србије се пласирала у финални део такмичења, а жребом у понедељак ће сазнати свог противника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво