Ковачевић и Петрић: Били смо психолошки спремни и оставили срце на терену

Српски одбојкаши Урош Ковачевић и Немања Петрић изјавили су након победе над Француском да је репрезентација Србије оставила срце на терену и била стпљива у веома битној победи на Светском првенству.

"Велика је сатисфакција да добијемо Французе после седам година, задњи пут смо их добили 2011. године у четвртфиналу и много ми је драго што смо их сада победили. После толико година били смо психолошки спремни да их победимо. Изнова и изнова су нас побеђивали и напокон смо успели. Идемо корак по корак, опет смо показали срце на терену, велика ми је част да делим и тугу и радост са свим саиграчима", изјавио је Урош Ковачевић након меча.

Његов саиграч Немања Петрић изјавио је како је Србија успела да одоли сваком покушају Француза да победи у мечу.

"Јако тешка утакмица против Француза који су покушавали да на све начине дођу до победе. Били смо веома стрпљиви, што је неопходно у оваквој утакмици. Французи су веома добри у одбрани и у пријему сервиса. Јако ми је драго што имамо континуитет и што настављамо са победама, приближавамо се финалном делу такмичења, али имамо још много посла пред нама", закључио је Петрић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи