Грбић хвали играче: Борили се, веровали, више него добро…

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић похвалио је играче за однос и игру у победи над Русијом са 3:2 у Барију на Светском првенству. Српски одбојкаши завршили су групу на другом месту и са 12 бодова путују у бугарску Варну, где ће у другој фази играти са Аргентином, Пољском и Француском.

"Речи су сувишне, играчи су дали велику енергију, борили се, веровали и урадили све и више него добро. Били су без страха, оставили срце на терену и могу да им честитам. Радим са фантастичним играчима, показали су да могу да играју са свима", рекао је Грбић после утакмице.

Одбојкаш Александар Атанасијевић истакао је веру као кључну ствар против Руса.

"Пренели смо доста бодова и исто тако морамо да наставимо у наредним утакмицама. Главни циљ је да одемо на Завршни турнир, фаворита више нема. Са оваквим приступом никога се не плашимо".

Његов саиграч Срећко Лисинац такође је задовољан тријумфом над Русијом.

"Играли смо сјајно, пожртвовано и са доста енергије. Били смо сложни и у истом ритму морамо да наставимо", закључио је он.

Србија следећи меч игра у петак против Француске од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара