Одбојкаши за РТС: Освојена три бода, идемо даље

Одбојкаши Србије рекли су за РТС после победе над Тунисом да су најважнија три освојена бода. Изабранике Николе Грбића већ у неељу очекује дуел са Аустралијом.

"Екипа Туниса је техничка екипа, мислим да у првом сету нису погрешили ниједан сервис. На пријему су били стабилни, а онда је нас ухватила нека нервоза. После смо одрадили добар посао, самим тим унели неку енергију. Ушли смо меланхолично, шта да се ради", рекао је за РТС Никола Јововић.

Одбојкаши се слажу да су најважнија три освојена бода, а у недељу је противник Аустралија.

Мало смо потценили противника, нарочито на старту, али три бода су три бода. Идемо даље, сутра следи Аустралија, на крају и Русија", рекао је Петар Крсмановић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи