Грбић: У оваквим мечевима све од нас зависи

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић изјавио да је, осим првог сета, његов тим у потпуности држао ствари под контролом у победи над Камеруном на Светском првентству.

Србија је, након пораза од САД, уписала први тријумф на планетарном шампионату максималним тријумфом над афричком селекцијом.

"Увек је проблем код оваквих противника наша страна мреже, уколико смо ми на нашем нивоу сигурно ћемо да добијемо меч. Добро смо почели, али смо их грешкама вратили у игру и ризиковали да изгубимо први сет. После тога смо ствари довели на своје место, смањили број грешака и они су нам помогли јер су пали у игри", рекао је Грбић после утакмице у Барију.

Најефикаснији појединац меча са 19 поена Дражен Лубурић каже да није било лако као што сви мисле.

"То се дешава када фаворит игра проитв Камеруна, поткраде се нервоза јер сви очекују да победите. То није лако како изгледа, али на крају смо ушли у наш ритам и стандарну игру", навео је он.

Његов саиграцц Срећко Лисинац истиче да је разлика направљена у сервису Србије.

"Камерун није лоша селекција, имају играче из француске лиге... Завршница првог сета била је неизвесна, срећом привели смо га крају, а потом рутински завршили дуел", завршио је Лисинац.

Српски одбојкаши сутра се састају са Тунисом од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво