Одбојкашице Поштара убедљиве против Тенерифа

Одбојкашице Поштара победиле су на домаћем терену у Београду шпанског представника Тенерифе са 3:0 (25:16, 25:20, 25:19), у трећем колу Б групе Лиге шампиона.

Пред око 900 гледалаца у дворани Спорт Еко, судили су Василис Раптис из Грчке и Душан Ходон из Словачке.

Поштар: Пантовић, Весовић (14), Петровић (7), Речевић, Мајсторовић (11), Антонијевић (7), Поповић, Шиљковић, Пуцаревић, Бурсаћ (14), Аврамовић (9), Златић.

Тенерифе: Лопес, Алвеш (6), Гонсалес, Барос, Ел Амари (6), Секулић (10), Ј. Ернандес (10), Параха (8), Гуера (2), А. Ернандес, Ћебић, Кано.

Одбојкашице Поштара одлично су почеле утакмицу и већ у првом сету наговестиле да би овај дуел могао бити брзо завршен у њихову корист. Први сет домаће су добиле убедљиво са 25:16. У другом, ривалке из Шпаније пружиле су већи отпор, али се тријумф Поштара и у тим тренуцима није доводио у питање. Резултат од 25:20, за вођство нашег тима од 2:0 у сетовима. Трећи сет екипа Поштар 064 осваја са 25:19 и тако долази до коначне победе у овом мечу, максималним резултатом.

Изванредна борбеност, максимална концентрација и мотивисаност довеле су изабранице тренера Дарка Закоча до другог тријумфа у Лиги шампиона.

Ношене фантастичном подршком са трибина, одбојкашице Поштара су заслуено славиле против Тенерифа, екипе која је некада била у самом одбојкашком врху Европе.

Поштар је у првом колу изгубио на гостовању у Кану са 2:3, а потом на свом терену победио екипу Турк Телекома из Турске са 3:0 у сетовима. Поштар 064 се у четвртом колу састаје управо са екипом Тенерифа, следеће седмице на Тенерифама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво