Поштарке против Тенерифа

Одбојкашице Поштара 064 у 3. колу Лиге шампиона у Београду у уторак дочекују екипу Тенерифа, за коју играју наше Бранка Секулић и Сузана Ђебић.

- Без обзира на то што смо чули да су екипу Тенерифа напустиле три одбојкашице, то нас неће опустити. Мислим да треба да одиграмо као против Турк Телекома, кад смо биле баш добре. Оптимиста сам, позвала бих и публику да дође у дворану Спорт еко. У прошлој утакмици Лиге шампиона много су нам помогли и они су једним делом заслужни за победу - истакла је Јасна Мајсторовић.

У Б групи Лиге шампиона води Кан са 4 бода из две утакмице, следе Поштар и Турк Телеком са по 3 поена и Тенерифе са 2.

- Неслихан, Стејси Гордон и техничарка Ламас напустиле су Тенерифе. На први поглед очекује нас лак посао, али ако тако нешто помисле одбојкашице Поштара, мислим да ћемо поћи странпутицом. И ми имамо проблема, повредила се Амадеа Дураковић, па Јована Весовић, форма је у благом паду. Тражимо решења, лекарски тим све чини да опорави Весовићеву. Циљ нам је, без обзира на све, победа против Тенерифа. Наша мотивација, ангажовање, максимална концентрација помоћи ће нам да урадимо то што смо наумили - истакао је Дарко Закоч, тренер Поштара 064.

Превиђен је ТВ пренос утакмице у 18.00 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи