Грбић пред Ф6 у Лилу: Све се брише, али спремни смо

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић изјавио је да његова селекција спремно чека завршни турнир Лиге нација у Лилу и први меч против Бразила.

"Спремни смо за почетак турнира, све што је било брише се и почиње са 0:0. Надам се да ћемо имати препознативу енергију и да ћемо је показати на терену", рекао је Грбић новинарима у Лилу.

Грбић је похвалио услове и амбијент у стадиону Пјер Мороа, дом фудбалера Лила, где ће се играти утакмице Фајнал-сикса у Лилу.

"У односу на остала финална такмичења немам осећај да се ради о стадиону, сјајни су услови за игру. Тако и треба да буде јер се састају шест најбољих екипа на свету".

Одбојкаш Александар Атанасијевић каже да је прва утакмица против Бразила вероватно одлучујућа за пласман у полуфинале.

"Дижемо форму, мислим да ћемо бити најбољи када буде најпотребније. Од нас зависи, морамо да будемо максимално сконцентрисани. Не бринем кад у сваки меч уђемо са правим приступом", поручио је Атанасијевић.

Његов саиграч Никола Јововић истакао је значај дуела са Бразилом.

"Бразил је мање јача екипа од Француске баш због улоге домаћег терена", закључио је Јововић.

Уткамица између Србије и Бразила игра се сутра од 20.45.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи