САД убедљиво победиле одбојкаше Србије у Лиги нација

Одбојкашка репрезентација Србије поражена је у деелу са САД са 3:0 (25:22, 25:16, 25:14), на почетку четвртог викенда Лиге нација у америчком Хофман Естејтсу. Други меч у САД, Србија игра вечерас против Ирана од 21 сат по средњеевропском времену.

Екипа Николе Грбића у предграђу Чикага претрпела је четврти пораз у новоформираном такмичењу, поред шест победа, и налази се на осмом месту на табели, али и даље има шансе да избори завршни турнир Лиге нација.

Изабраници Николе Грбића су озбиљан отпор домаћину пружили једино у првом сету у коме се изједначена борба водила до завршнице када су САД успеле да се одвоје и сет добију са 25:22.
Током преостала два сета Американци су недостижну предност створили после другог техничког тајм - аута, а за победу им је требало сат и 21 минут игре.

Најефикаснији у победи Американаца били су Метју Андерсон и Арон Расел са по 13 поена, док је у српском тиму Урош Ковачевић уписао седам.

Други меч у САД, Србија игра вечерас против Ирана од 21 сат по средњеевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи