Најбоља светска одбојка у Краљеву

У новој Хали спортова у Краљеву почиње одбојкашка Лига нација. Репрезентација Србије отвориће у 20 сати такмичење утакмицом против Бразила, а у наредна два дана ривали ће јој бити Немачка и Италија. Све четири репрезентације смештене су у истом хотелу, а екипа домаћина са оптимизмом дочекује надметање.

На терену на супротним странама мреже, у хотелу за истим столом. У паузама од тренинга одбојкаши покушавају да сазнају шта им ривал спрема на терену.

"Сви то крију, нико неће да се ода, чува се то, али ми покушавамо нешто ту као извучемо, али то тешко иде", каже Марко Ивовић.

За добро расположење заслужни су домаћини. И то не само у хотелу и у спортској хали. Да одбојкашима Краљево постане редовна база труде се Краљевчанин Урош Ковачевић и Бањчанин Срећко Лисинац.

"Договорили смо се тако да поделимо да спавамо у Врњачкој Бањи, а да се игра у Краљеву. Шалим се, наравно... Пресрећни смо и обојица што се коначно игра код нас на нашем терену", признаје Лисинац.

"Краљево је град одбојке, много репрезентативаца је дошло из Краљева, тренутно су Урош и Лиске са нама ту, играчи који вуку ову репрезентацију последњих пар година, тако да се надам да ће и сутра кренути добро да играју", каже Марко Подрашчанин.

Да ће бити потребно да свима крене, показује квалитет ривала.

"Вицешампион Европе, вицешампион Олимпијских игара и олимпијски шампион. Тако да сигурно најтежи викенд за нас, наш седми играч је публика и ја стварно мислим да ће бити препуно. Једва чекам да прикажемо Краљевчанима најбољу одбојку на свету", поручује Урош Ковачевић.

број коментара 1 пошаљи коментар
(петак, 25. мај 2018, 16:46)
Ne pomaže tu publika! [нерегистровани]

Jaki protivnici!

Srbija gubi sve utakmice!