ОК Нови Пазар: Ограђујемо се, појединци шаљу лошу слику

Одбојкашки клуб Нови Пазар оградио се од инцидента дела навијача на мечу са Војводином, када је извиждана химна "Боже правде", и објавио да појединци желе да створе лошу слику о граду и клубу.

Након инцидента дела навијача на мечу са Војводином, када је извиждана химна "Боже правде", у саопштењу, потписаном од председника ОК Нови Пазар Ервина Ћоровића, истиче се да група присталица злопотребљава спорт и све из Новог Пазара "претвара у лаке медијске мете".

"Одбојкашки клуб Нови Пазар је до борбе за титулу шампиона државе дошао спортском борбом и поштовањем противника на терену, а уз велику подршку публике која је много пута до сада била сигуран водич до победе.

Пошто су наши планови и напори дугорочни и искључиво везани за спорт, ОК Нови Пазар никада није и неће дозволити да о нама уместо резултата говори шачица инструисаних појединаца, овог пута медијски злоупотребљених у намери да се занемари и организовано умањи значај победе ОК Новог Пазара над новосадском Војводином", наводе Пазарци.

Подсећа се ОК Нови Пазар прави историјске резултате, не само за клуб, већ и целу Србију.

"Доказали смо да се одбојкашке лекције могу делити ван Београда и Новог Сада, у срцу Новог Пазара. Град Нови Пазар је центар одбојке, фер плеја и домаћинског односа према гостима, упркос томе што је испад неколицине залуталих појединаца на последњој утакмици главна тема многих, углавном нимало добронамерних медија".

Из Новог Пазара су апеловали на све "да не подлежу утицају појединаца који своје фрустрације презентују на погрешним местима, злоупотребљавају спорт, публику и читав град".

"Ограђујемо се од свих који појединачно или организовано, у недостатку идеја и креативности да живе на начин достојан човека, злоупотребљавају спортске догађаје како би о овом граду и људима у јавност послали лошу поруку".

Одбојкаши Војводине воде са 2:1 против Новог Пазара у финалној серији Одбојкашке лиге Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво