Познати ривали српских одбојкаша у Лиги нација

Одбојкашка репрезентација Србије такмичење у новоформираној Лиги нација почиње на домаћем терену у Краљеву, где ће јој од 25. до 27. маја ривали бити Бразил, Италија и Немачка, саопштио је ОСС.

Такмичење које је наследило Светску лигу, Србија наставља од 1. до 3. јуна у Софији против Бугарске, Русије и Аустралије, а потом следи пут у Француску (8–10. јун) и мечеви са домаћином, Аргентином и Корејом.

У оквиру четвртог викенда, од 15. до 17. јуна, Србија ће играти у Хофман Естејтсу у САД, а ривали ће, сем Американаца, бити и Иран и Пољска.

Последњи, пети, викенд на програму је од 22. до 24. јуна у кинеском Ђијангмену, са домаћином, Јапаном и Канадом.

Финални турнир одржаће се од 4. до 8. јула на фудбалском стадиону "Пјер Мороа" у Лилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво