Одбојкашице Србије: Још нисмо свесне шта смо урадиле

Шампионке Европе у одбојци, репрезентативке Србије рекле су данас да и дан после тријумфа нису свесне какав су успех оствариле.

Српске одбојкашице су у недељу постале шампионке Европе, пошто су у финалу са 3:1 победиле Холандију. 

"Осећај је невероватан и мислим да још нисмо свесне шта смо урадиле. Освојиле смо Европско првенство, притом са само два изгубљена сета. То ретко која екипа може да уради", рекла је Милена Рашић пред повратак из Бакуа.

Рашићева је честитала својој екипи на златној медаљи.

"Ово је нешто велико и надам се да ће се овакве ствари наставити у будућности", казала је Милена Рашић.

Јована Стевановић је рекла да једва чека да се врати у Србију.

"Још нисмо свесне успеха који смо направили. У чуду сам, све је ово нестварно. Веома је лепо, јежим се док причам. Не могу да дочекам да стигнем у Србију и видим наш народ. Ово све је за њих", рекла је Стевановићева.

Ана Бјелица је навела да никад у животу није добила више порука честитки.

"Предиван је осећај, да знаш да те толико људи прати и подржава све време. Највећа је радост балкон, о томе смо све сањале. Једва чекамо да се вратимо и са Србијом прославимо ово злато", додала је Бјелица.

Бојана Живковић је рекла да су она и њене саиграчице изгарале једна за другу.

"Срећна сам, задовољна и уморна. Још су помешане емоције, вероватно ћемо бити свесне шта смо заправо урадиле када додјемо у Србију и попнемо се на балкон. Доминирале смо и показале да смо пре свега квалитетан тим", рекла је Бојана Живковић.

Свечани дочек одбојкашица биће на платоу испред Скупштине Града Београду у 19.30 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво