Читај ми!

Дочек златних одбојкашица испред Старог двора

Свечани дочек одбојкашица Србије, које су освојиле златну медаљу на Европском првенству, одржан је на платоу испред Старог двора.

На платоу испред Старог двора у Београду, неколико хиљада људи дочекало је европске шампионке из Бакуа – женску одбојкашку репрезентацију Србије.

Публика је имала прилике да поздрави играчице, које су на Европском првенству у Грузији и Азербејџану освојиле другу златну медаљу за Србију на европским првенствима.

Предвођене првим тренером Зораном Терзићем, одбојкашице су насмејане изашле на балкон Старог двора, где су дочекане громогласним аплаузом. 

Овако је протекао дочек златних одбојкашица:

20.47 – "Не знам да ли сте свесни колико нам значи ваша подршка, ваша љубав. Све што радимо је у највећем делу посвећено вама. Једну ствар немојте никада да заборавите, без обзира на резултат, ове девојке дају свој максимум, до последње капи зноја. Будите сигурни да вас неће разочарати никад и да ће вам све вратити са каматом", рекао је први тренер Србије Зоран Терзић.

20.44 – "Пресрећни смо. Дивно је видети све вас који сте дошли да нас дочекате. Надам се да ће бити прилика да се поново окупимо", рекла је најбоља играчица шампионата Тијана Бошковић. 

20.43 – "Тешко је наћи праве речи, описати овај осећај. Ово је нешто што сви дуго очекујемо... Велики поздрав за Републику Српску и моје Брчко", рекла је Бранкица Михајловић, која се окупљенима обратила заједно са Тијаном малешевић. 

20.39 – У току је интонирање химне Србије – "Боже правде". 

20.38 – Можда и највећи аплауз за селектора европских шампионки, Зорана Терзића. 

20.37 – Највећи аплауз добиле су оне које су изнеле највећи терет на Европском шампионату – Јелена Благојевић, Тијана Малешевић, Јована Стевановић, Бојана Живковић, Стефана Вељковић, Бранкица Михајловић и Тијана Бошковић. 

20.32 – Од одбојкашица на балкон прва излази најмлађа – Бојана Миленковић, а за њом и остале освајачице златних медаља.

20.31 – На балкон Старог двора излазе чланови стручног штаба репрезентације. 

20.20 – Неколико хиљада грађана окупило се на платоу испред Старог двора, где с нестрпљењем очекују излазак златних одбојкашица на балкон. 

20.00 – Одбојкашице Србије, које су освојиле златну медаљу на Европском првенству, слетеле су око 19.45 сати на београдски аеродром "Никола Тесла". Авион је по слетању прошао кроз водени лук, што се практикује када се одаје посебно признање путницима.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво