Нови меч Србије и Холандије, овога пута за злато

Одбојкашице Србије од 17 часова играју против селекције Холандије финални меч на Европском првенству чија се завршница одржава у Азербејџану. Пренос утакмице је на Првом програму РТС-а, уз лајв стриминг на нашем порталу.

Девојке које са клупе предводи селектор Зоран Терзић су до сада су на континенталном шампионату забележиле свих пет победа и изгубиле само један сет (од Белгије у трећем колу).

Данашње ривалке из Холандије већ су једном савладале. У другом колу које је одиграно у Ганџију Српкиње су славиле са 3:0, али нимало лако - 29:27, 25:17 и 25:23.

Холанђанке су пак до финала стигле знатно теже, а у полуфиналу су после велике борбе и пет сетова биле боље од домаћина Азербејеџана - 3:2 (20:25, 25:19, 25:19, 25:27 и 15:12) .

Познато спортско правило гласи да је тешко победи неку екипу два пута на истом првенству. Плус, тај други пут биће у последњем мечу, после кога нема поправног. Управо такав меч очекује наше девојке вечерас у Бакуу од 17 сати.

"Остаје нам тај последњи корак против Холандије, коју смо у групи добили са 3:0. Сигуран сам да можемо да одиграмо против њих, да се нисмо истрошили ни физички, ни емоционално. Верујем да ово Европско првенство можемо да завршимо тријумфом", поручује селектор Терзић.

Пренос финалног окршаја можете пратити од 16.50 на нашем Првом програму, као и на Интернет порталу путем лајв стриминга.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи