Терзић: Финале је велики успех, најбитније тек следи

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић оценио је да је пласман у финале Европског првенства велики успех и додао да га посебно радује начин на који је његова екипа дошла до тог резултата.

Женска одбојкашка репрезентација Србије пласирала се у финале Европског првенства у Азербејџану и Грузији, пошто је у полуфиналу победила Турску са максималних 3:0 у сетовима.

"Ово су неку предивни осећаји. Финале Европског првенства је велики успех. Посебно ме радује начин на који смо дошли до тог финала, да практично ни у једном мечу противнику нисмо дали ни грам шанседа нас победи. Честитке девојкама за досадашње игре, апсолутно их заслужују", рекао је Терзић.

Србија ће у недељу од 17.00 у борби за златну медаљу играти против Холандије која је победила Азербејџан са 3:2.

"Остаје нам тај последњи корак против Холандије, коју смо у групи добили са 3:0. Сигуран сам да можемо да одиграмо против њих, да се вечерас нисмо истрошили ни физички, ни емоционално. Верујем да ово Европско првенство можемо да завршимо тријумфом", рекао је он.

"Оно најбитније нас очекује сутра, оно због чега смо дошли овде. Надам се да ћемо бити још боље сутра. Имале смо прилику да играмо против Холандије већ. Оне су добра екипа, али ако будемо играле као данас, не би требало да буде проблема", рекла је Тијана Бошковић

"После дуго времена играмо у финалу Европског првенства. Имали смо раније два полуфинала које смо изгубили... Данас смо супер играли. Јако добро сервирали, играли блок одбрану, оне нису имали решења. Честитам екипи на сјајном успеху и резултату, али ништа није готово. Оно најбитније нас чека сутра", рекла је Тијана Малешевић.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи